Skip to content

Tattoo verwijderen

LASERTATTOO VERWIJDEREN

Op dit moment is de moderne geneeskunde volop in ontwikkeling en zijn tatoeages niet meer onomkeerbaar in de huid.
In de kliniek hebben we de meest effectieve apparatuur om tatoeages sneller en veiliger te verwijderen. tatoeage – een permanent patroon op de huid van het lichaam, dat wordt gemaakt door lokaal trauma aan de huid met de introductie van een speciale kleurstof in het onderhuidse weefsel. Gedurende enige tijd kan deze kleurstof de kleur veranderen of emigreren naar het omliggende weefsel waardoor het patroon niet duidelijk wordt.

Waarom mensen een tatoeage verwijderen:

De pico laser in onze kliniek is geschikt voor het verwijderen van tatoeages van wenkbrauwen, oogleden, lippen en tatoeages van elke kleur.

Tatto removal

Hoe bereid je je voor op de procedure en wat te doen daarna?

Er is geen ingewikkelde voorbereiding, maar er zijn enkele regels. Voor en tussen de sessies, vermijd blootstelling aan direct zonlicht. Indien u koorts of huidontsteking heeft of zou krijgen op het gebied van tatoeage, dient het bezoek uitgesteld te worden.

LASERTATTOO VERWIJDEREN

 De laserstraal wordt geabsorbeerd door het pigment van het beeld. Het kleurpigment wordt gemakkelijk vernietigd door de laser en vervolgens verwijderd door het lymfestelsel. Voorheen ging het proces gepaard met pijn en littekens. Het is veilig voor de gezondheid, zonder littekens, alleen trauma van de opperhuid tijdens de manipulatie en een beetje branderig gevoel en zwelling tijdens revalidatie.

Tatto removal
Tatto removal

Contra-indicaties voor behandeling:

Het aantal procedures hangt af van het gebied, de kleur, het vierkant, de pigmentdiepte van de tatoeage, dus het kan 4-6 of meer zijn, maar we kunnen de tatoeage nooit volledig verwijderen na 1 procedure.
Het interval tussen de procedures is minimaal 1 maand.