Skip to content

Behandeling

ONZE BEHANDELINGEN

My beauty clinic biedt meer dan 50 verschillende categorieën behandelingen. Heeft u vragen over welke behandeling het beste bij u past, of wilt u behandelingen combineren? Wij zijn u graag van dienst.

ACNE THERAPIE

Acne is een vervelend huidprobleem waar bijna alle jongeren mee te maken krijgen in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen te maken krijgen met acne.

SCHOONHEIDSSALON DEN HAAG

PLASMA PEN

Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Zweden. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

HIFU Behandeling

HYDRAFACIAL

Het lijkt alsof we met een stofzuigertje over u huid gaan. De Hydrafacial speelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen

Schoonheidsspecialiste Den Haag

MESOTHERAPIE

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met zeer kleine injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd.

MICRODERMABRASIE

Microdermabrasie is een mechanische peeling die de huid glad, zacht en jeugdig maakt door dunne laagjes van de huid gelijkmatig te verwijderen d.m.v. een diamantkop.

TANDEN BLEKEN

Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Zweden. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

VETKOELING

De techniek van vetkoeling (ook wel cryolipolyse genoemd) werd begin jaren 90 van de vorige eeuw geboren.

Tatto removal

Tattoo verwijderen

Op dit moment is de moderne geneeskunde volop in ontwikkeling en zijn tatoeages niet meer onomkeerbaar in de huid.

Haar verwijdering

aser haar verwijdering zorgt voor een langdurig effect van een gladde huid zonder pijn en irritatie.

WhatsApp Image 2022-06-14 at 11.15.57 AM (8)

PLASMA THERAPIE

Plasma therapie is een injectieprocedure die in twee fasen wordt uitgevoerd. Eerst wordt het eigen bloed…

Biorevitalisatie

Hyaluronzuur maakt deel uit van het bindweefsel van ons lichaam en is het hoofdbestanddeel van de intercellulaire matrix.