Skip to content

Hydrafacial

Hydrafacial

Het lijkt alsof we met een stofzuigertje over u huid gaan. De Hydrafacial speelt de huid met hydraterende serums die onder vacuüm de bovenste huidlagen schoonspoelen, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en wegzuigen. Bovendien wordt tegelijk de huid optimaal gehydrateerd en worden er hoogwaardige producten gebruikt. Na de peeling krijgt de huid een tweede behandeling met de Hydra Treatment. De diepere, levende lagen van de huid krijgen een infuus met een cocktail van vitamines en andere antioxidanten. Van de antioxidanten werd een lange termijn activiteit en huidvernieuwing tot in de lederhuid wetenschappelijk aangetoond. Een behandeling geeft al een enorme boost aan de huid. De aanmaak van nieuw collageen, de toename van de fibroblast populatie, de verdikking van de basaalcellenlaag en van de lederhuid, en de vermindering van pigmentatiestoornissen zijn wetenschappelijk vastgesteld en bewezen. De huid ondergaat een verjongingskuur en dit op een aangename en snelle manier!

​Zó werkt de Hydrafacial :

Bij de Hydrafacial wordt geen gebruik gemaakt van chemische middelen. Daardoor is de kans op een allergische reactie, littekens of hyperpigmentatie zeer klein. De Hydrafacial is een behandeling waarbij er na de eerste keer al resultaat zichtbaar is. U kunt echter ook meerdere behandelingen doen, wat met name aangeraden wordt wanneer het gaat om een behandeling om een droge of doffe huid tegen te gaan. Voor ieder huidprobleem geldt wel: meer behandelingen betekent een mooier resultaat! Een ander fijn voordeel van de behandeling is dat je huid na iedere Hydra Treatment er niet alleen mooi en minder dof uit ziet, maar ook heerlijk zacht en fris aanvoelt.
HIFU Behandeling

​Behandelmogelijkheden:

​Er wordt niet behandeld bij de volgende contra-indicaties:​

​Hoe ziet mijn huid er na de Hydrafacial behandeling uit:

Het kan zijn dat jouw huid er even rood uitziet direct na de Hydrafacial behandeling maar dit is tijdelijk en trekt snel weer weg. Dit komt doordat de doorbloeding gestimuleerd is. Wel ga je met een echt glowy huid de deur uit!