Skip to content

HIFU behandeling

HIFU Behandeling

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huid lifting en rimpelvermindering behandelingen. Bij deze behandeling wordt er gebruik gemaakt van de kracht van ultrasound, waardoor de aanmaak van collageen gestimuleerd wordt. Het is een niet-chirurgische methode, waarbij het huidoppervlak onbeschadigd blijft. Met uiterste precisie wordt de juiste diepte, met de juiste temperatuur en de juiste hoeveelheid ultrasound afgegeven.

De ultrasound bevordert de natuurlijke aanmaak van collageen in de huid. Hierdoor zal de huid verbeteren en verstevigen. Het liftend effect zal geleidelijk ontstaan én langdurig behouden blijven!

DE BEHANDELING

De behandeling is geheel pijnloos en kan het hele jaar door uitgevoerd worden. Tijdens een vrijblijvend intakegesprek met een van onze huidtherapeuten wordt er advies en voorlichting op maat gegeven en wordt er samen met u een behandelplan opgesteld. U hoeft nergens rekening mee te houden voordat u de HIFU behandeling ondergaat. Gedurende de behandeling voelt u een aangename warmte, wat als fijn en ontspannen ervaren wordt door de cliënten van Rim.K Beauty and Esthetic . Na de behandeling kan uw huid een beetje roze zien door de behandeling. De doorbloeding van de huid is goed gestimuleerd, waardoor uw huid weer straalt!

HIFU Behandeling

HET RESULTAAT VAN HIFU BEHANDELING

Het resultaat uit zich na ongeveer 2 á 3 maanden. Het werkt zelfs door tot aan 6 maanden na de laatste behandeling. U zult merken dat de huid op de behandelende gebieden strakker aanvoelt. De huid ziet er daardoor weer jonger en stralender uit!

HIFU-therapie is bestemd voor mensen met een:

Ultherapie behandelopties:

Vaginale HIFU

Vaginale verstrakking met de HIFU-behandeling!

Met de tijd kunnen de natuurlijke processen die een vrouw gedurende haar leven doormaakt, zoals een bevalling en hormonale veranderingen, leiden tot klachten als ongewenst urineverlies, verlies van elasticiteit, droogheid en terugkerende infecties.

Dit is op te lossen door middel van een vaginale HIFU-behandeling.