Skip to content

Emsculpt

EMSCULPT

Is het mogelijk om vet te verbranden en spieren op te bouwen om de gewenste lichaamscontouren te krijgen?
Het kan met de EMsculpt body contouring behandeling. In 30 minuten hetzelfde resultaat als 20.000 squats of sit-ups, zonder spierpijn. Binnen 2-3 weken onderga je behandelingen. 2 weken na de laatste behandeling zult u versteld staan ​​van het resultaat. Werkt het echt? Ja, het is klinisch getest in 7 onderzoeken.

Gespierde platte buik en strakkere billen

De EMsculpt is de beste in bodyshaping. De EMsculpt werkt op basis van elektromagnetische straling van een hoge frequentie (dezelfde als die van een MRI-scanner in het ziekenhuis) en veroorzaakt tijdens een behandeling van 30 minuten 20.000 spiersamentrekkingen. Stel je voor: 20.000 supramaximale (sterke contracties die we zelf niet kunnen bereiken in de sportschool) in 30 minuten. Dat zijn dus 20.000 sit-ups of 20.000 squats! sporten zonder te sporten!

Ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spieren, dus deze techniek is een echte innovatie. Tijdens deze spiersamentrekkingen wordt veel vet verbrand, zo veel dat vetcellen zelfs afsterven! Studies hebben aangetoond dat gemiddeld 19% van het overtollige vet verdwijnt en de spiermassa met 16% toeneemt. Als we er strakker uit willen zien, gaat het immers niet alleen om vet: ons lichaam bestaat voor 30-40% uit spierweefsel. Een strakkere en plattere buik, met een betere definitie van de spieren of stevige en ronde billen, het kan nu met de EMsculpt!

De behandeling is minimaal 6 procedures eenmaal in 2-3 dagen. Het duurt 30 minuten.

De behandeling is niet pijnlijk maar voelt wel aan als een intensieve training en u kunt na de behandeling lichte spierpijn hebben.

Tijdens de behandeling ligt u op uw rug of op uw buik, afhankelijk van de te behandelen zone. De handstukken worden op het lichaam geplaatst en vastgezet met een elastische band. De elektromagnetische energie komt door de handstukken, zeer gericht op het te behandelen gebied. De elektromagnetische energie van de EMsculpt heeft dezelfde sterkte & intensiteit als die van een MRI-machine in het ziekenhuis. De elektromagnetische energie zorgt ervoor dat de onderliggende spieren samentrekken.

Portrait of beautiful young woman measuring her figure size with tape measure

De EMsculpt zorgt voor sterke (maximale) spiersamentrekkingen

De EMsculpt zorgt voor sterke (maximale) spiersamentrekkingen, die je tijdens een training niet kunt bereiken. De spieren zullen reageren op deze sterke spiersamentrekkingen en dikker worden omdat zowel het aantal spiervezels als het volume van elke spiervezel afzonderlijk toeneemt.

Direct na de behandeling voelt u het eerste tastbare resultaat. De beste resultaten kunnen binnen 2 weken na de laatste behandeling worden verwacht. Daarna zal de verbetering doorgaan. In de sportschool of bij yoga merk je dat je ‘core’ sterker is geworden en dat je de oefeningen beter en makkelijker vol kunt houden.

Behandelingen met EMsculpt geven het beste resultaat als de BMI niet hoger is dan 25-26. Bij een hogere BMI bouw je sterkere spieren op in het behandelde gebied, maar deze zijn nauwelijks zichtbaar door de vetlaag die zich onder de huid en boven de spieren bevindt. Als je wilt afvallen is de EMsculpt een mooie beloning om je nieuwe lichaamscontouren te benadrukken en strakker te maken.

Gezonde levensstijl

Uiteraard is het belangrijk om de behandelingen te combineren met een gezonde voeding, voldoende sport en bij voorkeur het gebruik van supplementen.

EMsculpt kan niet worden gehouden:

Wij raden aan:

Ten slotte mag er geen metaal in de buurt van het apparaat worden bewaard. Sieraden moeten worden verwijderd, piercings moeten tijdelijk worden verwijderd, u mag geen telefoon vasthouden tijdens de behandeling en broeken met (metalen) knopen moeten worden verwijderd.