Skip to content

Mesotherapie

MESOTHERAPIE

Een skinbooster behandeling is een injectable behandeling waarbij met zeer kleine injecties verschillende soorten werkzame stoffen in de huid worden geïnjecteerd.

Deze effectieve anti-aging behandeling bevat veel verschillende essentieel voedingsstoffen voor de huid. Zo bevat het hyaluronzuur, mineralen, aminozuren en belangrijke vitaminen. De skinbooster behandeling heeft als resultaat dat de huid er frisser en meer gehydrateerd uit gaat zien. Het helpt zo tegen fijne droogte lijntjes en grove poriën. Er bestaan specifieke skinboosters voor verschillende indicaties zoals hyperpigmentatie, acne littekens en donkere kringen onder de ogen.

Een skinbooster behandeling kan zeer goed worden toegepast als aanvulling op microneedling. Om een goed resultaat te behalen wordt het aangeraden de skinbooster als kuur uit te voeren van minimaal 4 behandelingen

Mesotherapie voor de periorbitale zone.

Al onze mooie patiënten klagen over droogheid rond de ogen, donkere kringen of wallen onder de ogen. De eigenaardigheden van de anatomische structuur van het gebied rond de ogen – dunne huid en veel bloedvaten – leiden vaak tot vroegtijdige veroudering, het ontstaan van hernia’s, oedeem en andere esthetische problemen in dit delicate gebied. Maar wij hebben een oplossing! Mesotherapie is injecties met een speciale cocktail van aminozuren, peptiden, vitaminen, hyaluronzuur.

Indicaties voor behandeling:

De kuur voor de patiënt wordt individueel aanbevolen door de arts.
Het interval tussen de procedures is 7-14 dagen

Aanbeveling na de ingreep

Mesotherapie is de procedure voor huid. injecties.

Wij gebruiken verschillende cocktails van aminoaciden, peptiden, hyaluronzuur, vitaminen.
Welke componenten en combinatie van hen worden gekozen individueel voor elke patiënt, hangt af van het probleem dat we gaan oplossen.
De kuur bestaat uit 4-6 behandelingen eenmaal per 10-14 dagen.

Mesotherapie gebruiken we om verschillende problemen op te lossen. Ook kunnen wij mengen met verschillende procedures zoals laserbehandeling, huid resurfacing, Hifu, peeling en ga zo maar door. We gebruiken het ook als voorbereiding op meer ernstige procedures of operatie en ook tijdens de revalidatieperiode.

Plasmatherapy

Indicaties voor mesotherapie

Aandoeningen van het vetweefsel, waaronder cellulitis in een vroeg stadium. Kan worden gebruikt als voorbereiding op plastische chirurgie, chemische peeling of laserpeeling.

Contra-indicaties voor behandeling

Aanbeveling na de procedure:

Plasmatherapy