Skip to content

Schoonheidsspecialiste Den Haag

Schoonheidssalon in Den Haag

De behandelingen in onze schoonheidssalon in het Den Haag maken het u makkelijk uw huid op de beste manier te verzorgen. Met vernieuwende technieken waardoor u niet tegen de behandeling op hoeft te zien, kunnen we snel en gemakkelijk kleine correcties aanbrengen. Ook het permanent liften van oogleden of andere delen van uw gezicht hoeft niet gepaard te gaan met zware ingrepen. Onze schoonheidssalon in het Den Haag is modern, vernieuwend, maar we hebben wél ervaring. Zo kunnen we samen met u de beste behandeling bepalen om uw uiterlijk een oppepper te geven. Voorbeelden van die moderne technieken geven we hieronder.

ONZE BEHANDELINGEN

My beauty clinic biedt meer dan 50 verschillende categorieën behandelingen. Heeft u vragen over welke behandeling het beste bij u past, of wilt u behandelingen combineren? Wij zijn u graag van dienst.

ACNE THERAPIE

Acne is een vervelend huidprobleem waar bijna alle jongeren mee te maken krijgen in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen te maken krijgen met acne.

SCHOONHEIDSSALON DEN HAAG

HIFU Behandeling

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huid lifting en rimpelvermindering behandelingen.

PLASMA PEN

Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Zweden. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

Schoonheidssalon in Den Haag voor een fris en stralend gezicht

Voor een fris uiterlijk met een stralende huid hebben wij als schoonheidssalon in Den Haag een aantal behandelingen. De basis wordt gelegd door de hydrafacial behandeling: een reinigende behandeling die dode huidcellen verwijdert en uw huid stralend schoon maakt. Een milde peeling zorgt voor een langer effect. De dermapen behandeling en RF microneedling gaan een stapje verder en kunnen ook oneffenheden wegwerken. Onze schoonheidsspecialiste in Den Haag maakt met de kleine naaldjes van de dermapen kleine kanaaltjes in uw huid waardoor die gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Door dit natuurlijke herstelproces verbetert uw huid aanzienlijk. De RF-methode die werkt met radiofrequente golven verbetert de huid op verschillende dieptes en geeft zo een langdurig effect.

Plasmalift behandeling is dé anti-aging innovatie

Fibroblast of plasma lift is één van de modernste technieken die we in onze schoonheidssalon in Den Haag toepassen. Het geeft prachtige resultaten zonder dat verdoving, een operatie of fillers nodig zijn. De methode wordt gebruikt voor het liften van oogleden en het laten verdwijnen van rimpels. Het is een uitstekend alternatief voor chirurgisch ingrijpen. Het werkt namelijk met een elektrische spanningsboog met geladen geïoniseerd plasma. Informeer vooral bij onze deskundige schoonheidsspecialistes naar details over deze revolutionaire methode.

Weg met rimpels en ouderdom met mesotherapie en HIFU therapie

Onze schoonheidssalon in het Den Haag werkt met nog twee innovatieve technieken die uw huid een boost kunnen geven en u een jeugdiger uitstraling bezorgen. Mesotherapie is een belangrijke vervanger voor cosmetische injecties en gebruikt geen naalden. Wel bestrijdt het tevens rimpels en een slappe, doffe huid. HIFU therapie werkt met ultrasound, dus met geluidsgolven. Deze techniek is bij uitstek geschikt voor huidlifting en rimpelverminderende behandelingen. Door de kracht van het geluid wordt de aanmaak van collageen gestimuleerd. Uw huid bestaat voor een groot deel uit collageen. Nieuw collageen geeft een opener, uitgeruste en frissere blik en een energieke uitstraling. Het heeft een langdurig effect, duidelijk zichtbaar na twee tot vier maanden, maar door de ervaring van de klanten van onze schoonheidssalon in Den Haag weten we dat verbeteringen kunnen optreden tot zes maanden na de behandeling.

SCHOONHEIDSSALON DEN HAAG