Skip to content

Schoonheidssalon Den Haag

Op zoek naar de beste schoonheidsspecialiste in Den Haag?

Met onze revolutionaire behandelingen en moderne aanpak worden we de beste schoonheidsspecialiste in Den Haag en de modernste schoonheidssalon in Den Haag genoemd. Of dat echt zo is, kunt u het best ervaren door een afspraak te maken en te bespreken welke behandeling voor u geschikt zou kunnen zijn. Bent u op zoek naar een behandeling tegen rimpels, algemene huidverbetering of het liften van uw wenkbrauwen? Onze schoonheidsspecialiste in Den Haag doet het allemaal en dat zonder zware ingrepen. Ook het bleken van tanden doen wij met de modernste methoden. Neem gerust contact op voor meer informatie, we overleggen graag met u wat we voor u kunnen doen.

ONZE BEHANDELINGEN

My beauty clinic biedt meer dan 50 verschillende categorie├źn behandelingen. Heeft u vragen over welke behandeling het beste bij u past, of wilt u behandelingen combineren? Wij zijn u graag van dienst.

ACNE THERAPIE

Acne is een vervelend huidprobleem waar bijna alle jongeren mee te maken krijgen in de puberteit. Maar ook volwassenen kunnen te maken krijgen met acne.

SCHOONHEIDSSALON DEN HAAG

HIFU Behandeling

HIFU staat voor High Intensity Focused Ultrasound en wordt ook wel de gouden standaard genoemd onder de huid lifting en rimpelvermindering behandelingen.

PLASMA PEN

Onze specialisten werken uitsluitend met 100% natuurlijke producten volgens de nieuwste technieken uit Zweden. Zo krijgt u mooie witte tanden zonder pijn en zonder vervelende bijwerkingen.

Schoonheidsspecialiste in Den Haag voor een betere huid

Bijna alle vrouwen en steeds meer mannen hebben behoefte aan een behandeling die hun huid verbetert. Om er wat jonger uit te zien, oneffenheden weg te werken of vooral voor een frisse blik en een uitgeruste uitstraling. We hebben verschillende manieren waarop we uw huid kunnen behandelen. Wilt u uw gezicht een boost geven en een lekker schoon gevoel? Met onze hydrofacial behandeling reinigt onze schoonheidsspecialiste in Den Haag de huid, haalt dode huidcellen weg en geeft een milde peeling. Een stapje verder gaan de dermapen behandeling en de RF microneedling behandeling. De dermapen werkt met hele kleine naaldjes die kleine kanaaltjes in de huid maken, waardoor de huid gestimuleerd wordt om nieuwe cellen aan te maken. Zo wordt het natuurlijke herstelproces van de huid bevorderd. Ook de RF microneedling behandeling, die werkt met elektromagnetische golven, verbetert de huid. Overleg met onze schoonheidsspecialiste in Den Haag welke het meest geschikt is voor u!

Schoonheidsspecialiste Den Haag

Minder rimpels en een jeugdige uitstraling

Onze schoonheidssalon in Den Haag biedt nog drie behandelingen aan die uw gezicht een oppepper kunnen geven, en dat zonder injecties of zware ingrepen. Met de fibroblast behandeling (of plasmalift behandeling) kunnen oogleden worden gelift en rimpels sterk worden verminderd, en dat zonder fillers of operatie. De fibroblast behandeling werkt met een elektrische spanningsboog en plasma en is een uitstekende vervanging voor een chirurgische ingreep. Ook voor de HIFU-therapie of de mesotherapie kunt u terecht bij onze schoonheidsspecialiste in Den Haag. Beide methoden werken uitstekend tegen rimpeltjes en geven uw huid een stevige oppepper. De HIFU-therapie werkt met ultrasound dat de aanmaak van collageen bevordert en de mesotherapie is ook een huidverbeteringsmethode die werkt zonder naalden of injecties. Beide methoden leiden tot een jeugdiger uiterlijk en een frissere uitstraling. Benieuwd naar het effect bij uw huid? Boek snel uw behandeling, u zult versteld staan van het mooie effect!